Bélénos...
Laat uw medias glanzen !

Flyers, brochures, jaarverslagen,... alle documenten die u publiceert, brengen uw imago over...
dan kunnen we er net zo goed aan denken en ze op een professionele manier uitvoeren!

iphone white

klaar om af te drukken...

Vervolgens neem ik de leiding over het produceren van uw documenten en het afronden van de bestanden in het gewenste formaat, afhankelijk van de afdrukmethode die u wilt gebruiken.

... of al afgedrukt

Als je via een printer wilt gaan, geef ik je de juiste bestanden (of stuur ik ze live) en ga je er rechtstreeks mee om, of ik doe als tussenpersoon op en geef je het eindproduct.

vanaf de eerste blik,
weten ze dat u het bent...

Mijn sleutelwoorden zijn betekenis en consistentie.

Deze identiteit die we (mogelijk) hebben gedefinieerd tijdens de beeldpositioneringsfase en die we (mogelijk) in marmer hebben gegoten via de handvesten (communicatie, graphics, etc.) zal de gemeenschappelijke draad van het proces van materialisatie van documenten zijn.

Het doel is dat uw media uw identiteit - wat u bent en wat u doet - zo nauwkeurig mogelijk weerspiegelen, zodat u op het eerste gezicht identificeerbaar bent.

Gedrukte documenten

Presentatiebrochure, productcatalogus, prijslijsten, activiteitenrapporten, nieuwsbrieven, flyers, briefpapier, enz.
Gedrukte materialen zijn de eerste ambassadeurs van uw imago en die van uw producten en diensten. Het is daarom essentieel dat ze goed doordacht zijn en zo goed mogelijk reflecteren wat je kunt brengen aan degenen die ze zullen lezen.

Pers berichten

De mainstream media hebben hun gewoonten. En ze hebben ook hun eigen manier van schrijven. Als je ze kent, kun je aan deze aspecten voldoen en de kansen maximaliseren om ze de boodschappen te laten overbrengen die je wilt overbrengen aan hun lezers, luisteraars of kijkers.

Visuals voor standen

Op een beurs of op een tentoonstelling is het soms genoeg detail om de schuit aan te trekken. Een goed gevoeld visueel voldoet aan deze beschrijving. Naast een originele manier om zijn producten en diensten te presenteren…

Salon-AnB-Panneaux-NewSec10-2.jpg
Free SMSa
Presentatie roll-up
IFPM Ouvriers
Presentatie roll-up
IFPM Ouvriers
Roll-Up de présentation
IFPM Ouvriers
De roll-up 'on site'
AnB-Rimex
Visueel voor materialenpresentatiepaneel
AnB-Rimex
Geinstalleerd paneel (de materiaal is functioneel)
AnB-Rimex
Paneel als demo op een salon
AnB-Rimex
Panneau matériel avec visuel
AnB-Rimex
Bouwen van mobiele structuur
AnB-Rimex
Funtionele paneel in mobiele uitvoering
AnB-Rimex
Panneau mobile sur salon
AnB-Rimex
Complete montage van visuals op een salon

Creatie of aanpassing van logo's

En wat zet u als eerste op al deze media, inclusief audiovisuele of elektronische (e-mails, sociale netwerken of websites)...?
Uw logo natuurlijk. Bélénos kan u ook helpen het te definiëren… of doe het in samenwerking met nog meer slimme grafische ontwerpers op dit gebied!