Bélénos...
Laat uw medias glanzen !

Promotieclips, videoreportages, vlogs,... alle audiovisuele media die u publiceert brengen uw beeld over...
Dus we zouden er net zo goed over kunnen nadenken en ze op een professionele manier kunnen uitvoeren!

Image

Alle formaten... voor alle budgetten

Op technisch niveau, afhankelijk van uw behoeften, de bestemmingsondersteuning... en uw budget, definiëren we samen de te implementeren middelen: Ik neem de leiding over een eigen productie of ik roep directeurs, camera(wo)men, geluidsdragers, redacteurs op, en ik coördineer hun werk. In ieder geval geef ik je de steun in het formaat dat je wilt, aangepast aan het medium van diffusie.

want ook in de audiovisuele sector bent u de moeite waard...

vanaf de eerste blik,
weten ze dat u het bent...

Mijn sleutelwoorden zijn betekenis en consistentie.

Deze identiteit die we (mogelijk) hebben gedefinieerd tijdens de beeldpositioneringsfase en die we (mogelijk) in marmer hebben gegoten via de handvesten (communicatie, graphics, etc.) zal de gemeenschappelijke draad van het proces van materialisatie van video's zijn.

Het doel is dat uw media uw identiteit - wat u bent en wat u doet - zo nauwkeurig mogelijk weerspiegelen, zodat u op het eerste gezicht identificeerbaar bent.

Op maat gemaakteproessionelelevendigeboeiendevideo's

Video presentatie van de validering van vaardigheden binnen de technologische Industrie, geproduceerd voor de IFPM Ouvriers.

Promotieclip voor het extra draagbare scherm van Celem, geproduceerd in samenwerking met JD Com.

After movie van de uitreiking van bewijzen aan winnaars van de sectoriële proeven 2019 van IFPM Ouvriers.

Video waarin de "Technios"-producten van de IFPM Ouvriers worden gepresenteerd, waarbij verschillende gecoördineerde bronnen centraal staan in een globale animatie.